© Matteo Favi Immagini – www.matteofavi.com
82b41026-71f1-43e5-b3e2-49496cbb7d46
3581aa8f-370b-4e04-9333-5dd0441bf596
slider_home

Cui Sino

La mission dal Ristorant – Pizarie “Vinerie Vencò” e je chê di pandi e valorizâ la culture e i prodots dal nestri teritori, considerât patrimoni di ecelencis enogastronomichis: vin, persut crût, salam, cjar, pes, formadis, polente, frico, gubane, ai, vueli di ulive, broade, sgnape, marmeladis, mîl


Mangia e bevi

LA FRESCJECE DAI PRODOTS DI STAGJON Il nestri chef al dopre prodots di stagjon, selezionâts par creâ plats cun personalitât, ideant ogni setemane menù diferents, gustôs e frescs.


Do sin

Dolegne, comun che al confine cu la Slovenie,
al cjape dentri siet frazions: Lonzan, Vencò, Mernic, Restozine, Rotârs, Scriù, Trus. Si slungje par 1243 etars, cu lis culinis; di chei 710 a son plantâts a vît, duncje il 60% dal teritori al è doprât par produsi il vin.

Nuvitas & Eventi

Il Negozi

Golôs e furnît il pont di vendite dulà che o podês cjatâ tancj prodots tipics dal Friûl – Vignesie Julie.


Va intal negozi

Studied by: Consulenze Marketing